top of page

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Clinica BluMed este un centru acreditat de medicina muncii, inregistrat sub nr. T09766 in Registrul Unic al Cabinetelor Medicale, care asigura clientilor toata gama de servicii medicale, pentru orice tip de profesie, in conformitate cu legislatia in vigoare.

 

Medicina Muncii este disciplina medicala care are in vedere desfasurarea activitatii profesionale in conditii optime pentru mentinerea capacitatii de munca la un nivel ridicat. De asemenea, serviciile de medicina muncii urmaresc stabilirea aptitudinii in munca pentru personalul angajat, preventia imbolnavirilor legate de profesie si de mediul de munca, mentinerea starii de sanatate a angajatilor, diagnosticul precoce al afectiunilor angajatilor, prevenind astfel absenteismul si lipsa productivitatii la locul de munca.

 

Medicii nostri specialisti de medicina muncii si membrii echipei de asistenti si psihologi asigura desfasurarea in conditii optime si cu un inalt grad de profesionalism a examenelor medicale la angajare si a controalelor medicale periodice si de adaptare, toate avand ca scop prevenirea accidentelor de munca si a bolilor profesionale.

 

In cadrul Contractului de Medicina Muncii, Clinica Blumed ofera urmatoarele servicii:

 

 * Examen clinic general si intocmirea dosarului medical pentru angajare
 * Stabilirea aptitudinii in munca si eliberarea fisei de aptitudini(noul cod al muncii prevede ca orice persoana care doreste sa se angajeze intr-un loc de munca trebuie sa aiba obligatoriu, in dosarul care se depune la Inspectoratul Teritorial de Munca si o Fisa de Aptitudine care cuprinde examenul medical efectuat de un medic de medicina muncii)
 * Examene medicale suplimentare, testarea aptitudinilor, control medical si control psihologic periodic
 * Control medical periodic(la cerere, controlul periodic anual poate fi efectuat la sediile beneficiarului prin unitatile noastre mobile)
 * Control medical la reluarea activitatii
 * Control medical de adaptare
 * Exament psihologic pentru angajare(in domeniile in care este necesar)
 * Testare psihologica pentru abilitati si compatibilitati in colaborare cu specialistul in psihologia muncii(atunci cand este necesar)
 * Consultatii de reevaluare a aptitudinii in munca
 * Diagnostic si recomandare tratament pentru boli profesionale
 * Intocmirea anuala de rapoarte privind starea de sanatate a angajatilor, respectand cerinta legii de pastrare a confidentialitatii informatiilor din dosarele medicale ale angajatilor.
 * Comunicarea riscului profesional(unde este cazul) catre toti factorii implicati in procesul muncii(raport medical)

 

Exista posibilitatea efectuarii tuturor acestor examenele clinice si de laborator periodice sau pentru angajare si la sediul companiilor cu care colaboram, scutind astfel de efort angajatii.

 

Medicii nostri specialisti de medicina muncii poseda cunostinte medicale si stiintifice solide, bune capacitati de comunicare si relationare, au capacitatea de a determina aptitudinea fizica si emotionala a unui angajat pentru mediul de lucru, au o buna cunoastere a legislatiei in vigoare in domeniul sanatatii, respecta confidentialitatea relatiei medic/pacient, etica profesionala si legislatia in domeniu si inteleg atat problemele angajatorului, cat si cele ale angajatului, cunosc procesele tehnologice si operatiunile indeplinite de catre muncitorii din diverse domenii si sunt de asemenea familiarizati cu posibilele proprietati toxice ale diverselor materiale folosite, precum si cu toate riscurile asociate locurilor de munca.

 

Clinica BluMed se distinge prin seriozitate, professionalism, dotare moderna si mai ales prin flexibilitatea ofertelor si servicii adaptate perfect nevoilor si cerintelor clientului. Acestea sunt atuurile care ne-au recomandat de-a lungul anilor institutiilor statului si firmelor particulare cu care colaboram. De asemenea, pentru a reusi pe o piata competitiva, oferim servicii cu preturi foarte mici si o calitate ridicata.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

medicina muncii
Medicina Muncii
bottom of page