top of page
medicina muncii
Fibronul Uterin

 

Fibromul uterin este intalnit cel mai frecvent la femeia de vârsta reproductivă fiind responsabil de peste o treime din internările în cadrul serviciilor de ginecologie. Este o tumoră benignă (necanceroasă) a miometrului (stratul muscular al uterului), unică sau, mai frecvent, multiplă (polifibromatoză uterină), fiind diagnosticată în majoritatea cazurilor la femeile cu vârste cuprinse între 35 şi 45 ani.

medicina muncii
Peelingul Chimic

 

Ce se intelege prin peeling?

 

     Peelingul este un tratament complex, mai exact o exfoliere controlata la nivelul pielii, care prin descuamarea si regenerarea tegumentului din straturile profunde asigura un aspect facial intinerit, cu o alta textura, o atenuare intr-un anumit grad a tuturor imperfectiunilor fetei. In acest sens, se vor folosi diferiti acizi, dintre care cei mai utilizati in prezent sunt: acidul tricloracetic, alfahidroxiacizii (glicolic, lactic), fenolul si altii.

medicina muncii
Mesoterapia- Sansa de a avea un corp perfect

 

De peste 50 de ani, peste 15.000 de medici din toata lumea au folosit mesoterapia in mod frecvent pentru diferite  scopuri medicale .Practicienii din Franta au descoperit  ca tehnica se poate  folosi si pentru a trata diferite probleme ale pielii, cum ar fi : celulita, vergeturile,ridurile, pierderea parului si acneea.In plus, mesoterapia poate fi asociata ca metoda pentru pierderea in greutate , mesosculptura si imbunatatirea pielii.

medicina muncii
Sanatatea oaselor – Despre calciu si vitamina D

 

Corpul isi ia calciul necesar in 2 moduri:

  • prin consumul de alimente bogate de calciu ( spanac , broccoli,fasole verde, mazare,alune,nuci,fasolea uscata) si prin suplimente care contin calciu

  • il ,, imprumuta ,, de la oase

bottom of page