top of page

 

Epilare definitiva Square Pulse Light (SPL)

 

Yperion aduce nou patentul unic SPL (square pulse light) ce reprezinta inovatia in domeniul luminii pulsate, fiind mult mai eficienta decat IPL; SPL este constituit din 5 impulsuri de energie consecutive si constante, de aceeasi intensitate. Mai mult de atat, este eliminata posibilitatea oricarei arsuri, dovendinduse astfel siguranta acestui echipament. Calitatea tehnologiei Yperion va ofera eficienta si notorietate, facilitand dezvoltarea afacerii si obtinerea de profituri substantiale.
Cu un control si o siguranta imbunatatite au facut ca lumina sa fie un vector indispensabil pentru anumite tratamente, de exemplu laserul, lumina pulsata, ultravioletele, cromoterapia etc.


Principiul de baza al metodei SPL de epilare definitiva
Lampa cu lumina intens pulsata emite pulsuri care sunt absorbite de melanina continuta in firul de par. Aceasta absorbtie incalzeste firul (la aproximativ 72 grade Celsius) si este astfel transmisa in folicul. In acest fel sute de foliculi sunt distrusi la un flash de lumina, dupa care firele cad, se desprind, in aproximativ 15 zile. Pentru a observa rezultatele, specialistii nostri recomanda efectuarea unei sedinte test cu SPL pe o axila; dupa o perioada scurta de timp incep sa se vada diferentele ce apar intre cele doua axile, cea epilata si cea neepilata.


Principiul distrugerii unui fir de par:

tija (partea vizibila a firului de par) este implantata in folicul (depresiune tubulara a pielii); la baza foliculului, alimentata de fluxul sangvin, creste parul prin "radacina" numita papila dermica; cand aceasta este lezata de fasciculul de lumina SPL, cresterea parului inceteaza ireversibil.

De ce, aparent, epilarea nu este definitiva dupa o singura sedinta?
Firul de par creste in trei faze: anagena, catagena si talogena; pe corp firele sunt in diferite faze de crestere.

Doar in faza anagena firul de par este in contact cu radacina lui si deci numai acela va fi afectat de lumina pulsata. In faza catagena firul de par nu se mai afla in contact cu radacina sa, dar nici nu se poate face diferenta de firul de par activ . Faza finala se numestefaza telogena, in timpul acestei faze foliculul firului de par este in pauza de crestere iar parul mort incepe sa iasa din piele si sa cada. Caderea parului este finalizata atunci cand dedesubt incepe sa creasca fire noi de par, incepandu-se faza anagena pentru acestea.
In aceeasi zona, in orice perioada, parul vizibil nu se afla in aceeasi faza a ciclului de crestere. O parte este in faza anagena, si alta parte in faza talogena Distributia ciclului cresterii parului variaza in concordanta cu zona in care este parul.

       De exemplu 90 % din parul de pe capul unei persoane este in faza anagena si doar 10% se afla in faza talogena. Pe picioare sau brate de exemplu, numai 20 % din par este in faza anagena iar 80 % in faza talogena.De aici se deduce necesitatea a 6-8 sedinte de tratament pentru fiecare zona vizata.
Dupa tratament, daca parametrii au fost alesi corect si daca parul s-a aflat in etapa lui anagena, foliculul parului va fi mort.

       Corpul parului va iesi din radacina lui,  natural si gradual si in 15 zile el va cadea. In tot acest timp parul va da aparenta cresterii lui, in continuare. Dar dupa aceasta perioada parul nu va mai putea creste.

        Protocolul de Tratament

        Este importanta alegerea parametrilor la care vom lucra pentru a asigura siguranta clientului si totodata sa putem avea eficienta maxima in urma tratamentului. Cu cat nivelul puterii este mai mare, cu atat rezultatul va fi mai satisfacator, dar si riscul producerii arsurilor este mai mare.Acest risc creste exponential.

        Fiecare culoare a pielii corespunde unui anumit nivel de putere ce trebuie administrat de aparat Pielea inchisa la culoare trebuie asociata cu un nivel de putere mai slab. Pielea deschisa este asociata cu un nivel mai mare de putere ce trebuie administrat.

 

    OFERTE EPILARE DEFINITIVA

 

 *Pachet 6 sedinte AXILA de la 595 lei la DOAR 287 LEI.


 *Pachet 4 sedinte epilare PICIOARE (lung) de la 3520 RON la 1760 RON.

 

 *Pachet 6 sedinte INGHINAL total de la 1500 RON la 750 RON.

bottom of page