top of page
medicina muncii

Medicina Muncii

Clinica BluMed este un centru acreditat de medicina muncii, inregistrat sub nr. T09766 in Registrul Unic al Cabinetelor Medicale, care asigura clientilor toata gama de servicii medicale, pentru orice tip de profesie, in conformitate cu legislatia in vigoare.

 

In cadrul Contractului de Medicina Muncii, Clinica Blumed ofera servicii complete de medicina muncii:

 

- Examen clinic general si intocmirea dosarului medical pentru angajare
- Stabilirea aptitudinii in munca si eliberarea fisei de aptitudini (noul Cod al Muncii prevede ca orice persoana care doreste sa se angajeze intr-un loc de munca trebuie sa aiba obligatoriu, in dosarul care se depune la Inspectoratul Teritorial de Munca si o Fisa de Aptitudine care cuprinde examenul medical efectuat de un medic de medicina muncii)
- Examene medicale suplimentare, testarea aptitudinilor, control medical si control psihologic periodic
- Control medical periodic (la cerere, controlul periodic anual poate fi efectuat la sediile beneficiarului prin unitatile noastre mobile)
- Control medical la reluarea activitatii
- Control medical de adaptare
- Exament psihologic pentru angajare (in domeniile in care este necesar)
- Testare psihologica pentru abilitati si compatibilitati in colaborare cu specialistul in psihologia muncii(atunci cand este necesar)
- Consultatii de reevaluare a aptitudinii in munca
- Diagnostic si recomandare tratament pentru boli profesionale
- Intocmirea anuala de rapoarte privind starea de sanatate a angajatilor, respectand cerinta legii de pastrare a confidentialitatii informatiilor din dosarele medicale ale angajatilor.
- Comunicarea riscului profesional (unde este cazul) catre toti factorii implicati in procesul muncii (raport medical)

Exista posibilitatea efectuarii tuturor acestor examenele clinice si de laborator periodice sau pentru angajare si la sediul companiilor cu care colaboram, scutind astfel angajatii de efortul de a ajunge la clinica BluMed.

 

Pretul pachetelor de Medicina Muncii difera in functie de numarul de angajati pe care il are compania si functiile acestora.

 

Contactati-ne pentru o oferta personalizata de Medicina Muncii, care sa acopere necesitatile companiei dumneavoastra.

bottom of page