top of page

Promotii servicii medicale si analize de laborator

Pentru parinti, bunici sau pentu tine, Clinica BluMed a creat  pachete de servicii medicale si analize de laborator la preturi foarte accesibile, disponibile atat cu bilet de trimitere de la medicul de familie, cat si fara.

Asigura-te ca si tu, si cei dragi tie, sunteti sanatosi, alegand unul din pachetele de servicii medicale de mai jos!

Fie ca doresti sa afli care este starea sanatatii tale in prezent ca masura de preventie, fie ca prezinti deja simptome ale caror cauze iti sunt necunoscute sau ai deja un diagnostic si ai nevoie de investigatii suplimentare, profita de ofertele noastre si fa-ti o programare

Programare analize
Dermatologie

Dermatologie

Pentru o piele sanatoasa!

Dermato-cosmetica

Dermato-cosmetica

Pentru o piele mai frumoasa!

Ecografii

Ecografii

Asigura-te ca esti sanatos!

Screening sarcina trim I

Screening sarcina trim I

Pentru viitoarele mamici

Medicina Interna

Medicina Interna

Grija pentru sanatatea ta!

Programare analize

Blumed este una dintre clinicile medicale private din Bucuresti. Cu un laborator de analize medicale propriu si colaborari cu cele mai mari laboratoare de analize din Bucuresti, in cadrul Clinicii BluMed se pot efectua peste 400 de analize de sange, de la analizele medicale uzuale la cele specifice, atat cu plata, cat si decontate prin Casa de Asigurari de Sanatate. Interpretarea analizelor medicale este oferita gratuit, iar rezultatele analizelor pot fi obtinute si online. Periodic, Clinica BluMed vine in intimpinarea necesitatilor pacientilor sai cu pachete de servicii medicale la preturi promotionale, astfel incat cat mai multi sa aiba acces la servicii medicale de calitate la preturi accesibile. Lista completa de analize medicale de sange gratuite sau cu plata poate fi gasita pe pagina "Preturi analize laborator".

bottom of page