top of page

Promotii Ecografii + Consult

Programare analize

Alege sa depistezi si sa previi problemele din timp!

Din grija pentru sanatatea ta, Clinica BluMed iti ofera acum o reducere de 40 lei pentru ecografie abdominala totala

Ecografie abdominala totala*

De la la 260 RON, la doar 220 ron

Optional, consult de specialitate, de la 150 lei la doar 120 lei

Pret pachet consult plus ecografie: 270 lei

* Interpretarea ecografiei si recomandarile medicale sunt oferite GRATUIT!

Ecografia abdominala totala

Ecografia abdominala totala este utila in diagnosticarea bolilor care pot afecta ficatul, colecist, pancreas, splina , rinichi, vezica urinara, ovarele, prostata. 

Ecografia prezinta avantajul ca nu are contraindicatii, deoarece razele sunt din punct de vedere fizic ultrasunete - sunete cu frecventa atat de inalta incat nu pot fi auzite. Din acest punct de vedere, diametral opusa acestei metode de investigatie se afla radiografierea si computer-tomografierea, metode de analiza care folosesc raze X si prezinta unele restrictii in folosire.

 

Pregatirea pacientului pentru ecografia abdominala totala


- Se recomanda efectuarea ecografiei dupa un repaos alimentar (inclusiv bauturi acidulate si cafea) de minim 6 ore inainte de investigatie. 
- Cu 24 de ore inainte, nu se consuma dulciuri, se evita alimente care pot fermenta (fructe, lapte), iar cina din ziua precedenta trebuie sa fie usoara si sa nu fie servite mai tarziu de ora 18:00-19:00.
- Se recomandă ca în ziua precedenta investigaţiei sa se administreze medicamente ca Espumisan sau Sab simplex (1-2 tablete de 3 ori / zi sau 1 lingură in seara dinaintea examinarii si 1 lingura cu 3 ore inaintea examinarii)

- se recomanda consumul a 1 litru de apa plata intr-un interval de 30 minute, cu o ora inainte de investigatie; vezica urinara plina va permite vizulizarea structurilor invecinate (prostata, uter, ovare)

 

 

Programare analize
bottom of page