top of page

Acidul Hialuronic

Acidul Hialuronic este o substanta prezenta in mod natural in toate organismele vii - in derm (stratul de piele de sub epiderm) si in articulatii - cu rolul de a mentine hidratarea, consistenta, fermitatea si elasticitatea pielii si articulatiilor. Pe masura inaintarii in varsta, capacitatea corpului de a produce Acidul hialuronic scade si trepat apar ridurile. Astfel, in timp, trasaturile din tinerete se pierd.

 

De aceea au fost concepute geluri cu 100% Acid hialuronic pur, de origine non-animala, pentru injectarea in piele in vederea umplerii ridurilor fine, corectarii liniilor faciale si remodelarii pometilor avand ca rezultat reglarea volumetriei faciale.

In Dermato-Cosmetica, Acidul Hialuronic este utilizat in mod frecvent pentru umplerea ridurilor usor sau moderat accentuate, care marcheaza conturul ochilor, al nasului sau al buzelor. Astfel beneficiati de estomparea ridurilor si a cearcanelor pentru o perioada de timp foarte lunga, corectand micile defecte si stergand semnele de imbatranire intr-o clipa.Mult dorita marire in volum a buzelor, pentru o forma senzuala, se obtine tot cu ajutorul Acidului Hialuronic. Astfel buzele pot fi remodelate, conturate, hidratate, pastrandu-si totusi aspectul natural.

 

Extrem de eficienta este de asemenea injectarea Acidului Hialuronic pentru atenuarea cearcanelor. Acestea pot fi umplute cu Acid Hialuronic, astfel coloratia albastruie este mult diminuata, santul cearcanelor este diminuat si aspectul de fata obosita va disparea. Procedura este foarte rapida si nedureroasa.

 

In general Acidul Hialuronic se folosete  ca substanta de umplere pentru reglarea volumetriei fetei. Este folosit mai mult in jumatatea inferioara a fetei pentru corectia cearcanelor, umplerea pliului nazo-labial, a ridurilor dintre nas si gura, ridicarea colturilor cazute ale gurii, umplerea liniilor radiale ale buzei superioare(care apar la fumatori), o ridurilor din obraji - legate de zambet, remodelarea pometilor si marirea in volum a buzelor.

 

In cazul injectarii cu Acid Hialuronic rezultatele partiale sint vizibile imediat, iar rezultatul final apare dupa 2-3 zile. Acidul hialuronic asigura un efect vizibil de la 6 pana la 18 luni si se resoarbe lent fara reactii alergice. E bine de stiut ca se foloseste acidul hialuronic cu viscozitate diferita in functie de tipul de defect care se doreste corectat.

 

Teosyal este una dintre gamele de produse utilizate de Clinica Blumed, destinate diverselor nevoi speciale. In ordinea crescatoare a vascozitatii, este compusa din: Meso, First Lines, Global Action, Touch-up, Deep Lines, Kiss, Ultra Deep si Ultimate.

Aceste produse pot fi utilizate impreuna completandu-se una pe alta sau pot fi asociate cu alte proceduri de dermato-cosmetica (peeling chimic, DermaPen, mezoterapie). Intregul chip va radia frumusete si prospetime, obtinandu-se un aspect de intinerire faciala totala.

 

Teosyal este fabricat in Elvetia de catre compania Teoxane. Laboratoarele Teoxane au fost infiintate in 2003 la Geneva si sunt specializate in designul si producerea implantelor injectabile de umplere a ridurilor.

 

TEOSYAL pe baza de acid hialuronic pur 100%, lent resorbabil, de origine non-animala, compenseaza aceasta pierdere si actioneaza pentru a umple ridurile de expresie la nivelul fetei cu efect de lunga durata. Teosyal e injectat direct in rid, ridica si umple instantaneu ridul. Imediat de la prima injectare ridul e in mod vizibil redus, iar neregularitatile din piele sunt reparate.

 

Rezultatul este imediat si natural. Efectul este natural si tine pana la 9 luni de zile. In acest timp ridul se va vindeca si chiar daca efectul acidului hialuronic trece ridul nu va mai aparea la fel de adanc. Cu fiecare tratament ridul va fi mai fin si mai mic. Pielea ramane neteda si catifelata.

 

Cat timp dureaza procedura?

 

Veti vedea rezultatele imediat. Tratamentul dureaza mai putin de 30 minute dar poate varia in functie de varsta, aspectul pielii si zonele aspra carora se actioneaza. Efectul cumulativ al mai multor sesiuni asigura optimizarea rezultatelor.

 

 

 

 

 

 

bottom of page