top of page
medicina muncii

 

Dermato - Cosmetica

Consultatia dermato-cosmetica

Consultatia dermatologica indentifica tipul de piele, starea in care se afla si ingrijirea corecta a acesteia. Afectiuni diferite impun solutii si proceduri dermato - cosmetice diferite. De aceea, medicii Clinicii BluMed utilizeaza diverse metode de tratament, combinand tehnici moderne, astfel incat pacientii sa beneficieze de o piele cat mai sanatoasa, iar procesul de imbatranire al acesteia sa fie intarziat. 

 

Pret consultatie dermato-cosmetica          100 lei  

Tratamente cu Acid Hialuronic

Acidul hialuronic este cea mai buna solutie impotriva imbatranirii pielii. Injectarea cu acid hialuronic este o procedura nedureroasa, care imbunatateste elasticitatea, hidratarea si supletea pielii.

Acidul hialuronic se gaseste in mod natural in organism si are rol in in retinerea apei in tesutul conjunctiv, piele si organe. Pe masura inaintarii in varsta, capacitatea corpului de a-l produce scade. Astfel, pielea se deshidratează şi îşi pierde din volum şi elasticitate, rezultand aparitia ridurilor. O simplă injectare cu acid hialuronic reface volumul pierdut din piele, lasand-o mai fina si cu un aspect mai tanar.

Please reload

Procedurile bazate pe substante de umplere (Acid Hialuronic)  - in functie de densitatea lor - sunt extrem de diverse si utile pentru:

- marirea in volum si conturarea buzelor

- eliminarea cearcanelor

- remodelarea volumetriei fetei: pometi, barbie etc.                                                    

- umplerea ridurilor

Toxina botulinica (Botox / Dysport - in varianta europeana)

Toxina botulinica este o neurotoxina de natura proteica. Aceasta actionează la nivel neuronal, prin blocarea impulsurilor transmise prin nervi de la creier la muschi. Injectarea toxinei botulinice este frecvent folosita pentru tratamente estetice, reducerea ridurilor sau a transpiratiei excesive.

Toxina botulinica elimina ridurile prin indepartarea cauzei care a produs aparitia lor, relaxand muschii care produc ridurile adanci (de expresie), determinate de miscari repetitive.   

Mezoterapie fractionata - microneedling (DermaPen)

Mezoterapia fractionata sau micro-needlingul medical este un tratament revolutionar simplu si eficient ce are ca actiune stimularea formarii naturale de colagen nou in piele, proces numit inductie de colagen, cu efect de regenerare si rejuvenare a pielii. DermaPen este un dispozitiv ce foloseste ace detasabile de unica folosinta pentru a reda pielii tineretea si a trata cicatricile. Mezoterapia fractionata sau micro-needlingul este un tratament non-ablativ (bland) al pielii, adica trateaza straturile profunde ale pielii fara a indeparta stratul superficial - ca in cazul laserului sau peelingului chimic. Disconfortul este minim (se aplica anestezie locala cu crema), recuperarea rapida, iar rezultatele sunt comparabile cu cele ale tratamentelor laser. Dispozitivul DermaPen - in functie de substanta activa folosita: Acid Hialuronic, substanta de albire / depigmentare, cocktailuri de vitamine, minerale, co-enzime, agenti de hidratare si alti agenti farmaceutici -, are utilizari dintre cele mai diverse: eliminarea cicatricilor post-acnee, post-operatorii, atrofice, post-varsat de vant, eliminarea ridurilor fine, ameliorarea ridurilor profunde, reducerea porilor dilatati, ameliorarea vergeturilor, eliminarea petelor de hiperpigmentare, eliminarea pistruilor, tratamentul caderii parului etc.

 

Pret tratament cu DermaPen (substanta activa: Acid Hialuronic) pentru:                                                        

Riduri, cicatrici post-operatorii, cicatrici post acneice, pigmentari, pistrui          100 EUR/sedinta

Please reload

Mezoterapia

Mezoterapia este o metoda noua de tratament folosita in medicina estetica non-invaziva, ce consta in injectarea unui cocktail terapeutic format din vitamine, minerale, co-enzime, agenti de hidratare si alti agenti farmaceutici in tesutul conjunctiv de sub piele. Aceste substante distrug toate celulele grase si, in plus, imbunatatesc tonusul si calitatea pielii  pentru a obtine un aspect proaspat, natural sau pentru a stimula radacinile firelor de par.

Mezoterapia poate fi utilizata pentru:

- pielea fetei: se pot corecta riduri fine, cicatrici superficiale (de exemplu cele dupa acnee), se regenereaza pielea, se produce un grad de lifting (mezo-lifting)

- corp: efect anti-celulitic

- scalp: regenerarea parului

Peelingul chimic

Peelingul chimic este o procedura medicala estetica si consta in aplicarea la nivelul pielii a unei substante chimice, cu concentratie precisa si cunoscuta, in scopul de a produce o descuamare controlata a tegumentului. Prin aceasta metoda dermatocosmetica sunt indepartate celulele moarte din straturile superficiale ale tegumentului si, totodata, sunt stimulate celulele din straturile profunde sa se regenereze si sa produca colagen si elastina, elemente ce mentin elasticitatea si tonicitatea pielii.

Intr-o singura sedinta, peelingul chimic poate:  

- trata discromiile, cicatricile, acneea si urmele lasate de acnee;

- netezi ridurile, oferind pielii un aspect tanar, revigorat;

- oferi un puternic efect de lifting inlocuind cu succes operatiile estetice. 

 

Please reload

bottom of page