top of page

DermaPen

Cu rezultate foarte bune, obtinute de medicii specialisti dermatologi, in tratarea cicatricilor post-acnee, post-operatorii, atrofice, post-varsat de vant, imbunatatirea calitatii pielii, prin eliminarea ridurilor, a porilor dilatati, a vergeturilor, petelor de hiperpigmentare, pistruilor si in tratamentul alopeciei (caderii parului), DermaPen este considerat "Cel mai bun dispozitiv medical de intinerire a pielii".

 

Efectul de tonifiere, lifting si reintinerirea pielii al acestui dispozitiv inovator sub forma de stilou este dat de acele detasabile de unica folosinta ce executa mii de micro-intepaturi controlate, cu un puternic efect de reintinerire asupra fibrelor de colagen si elastina, atat prin actiunea mecanica, cat si prin introducerea substantelor active direct in straturile profunde ale pielii unde are loc multiplicarea fibroblastelor avand drept scop sinteza de colagen si elastina, pentru o piele tanara, luminoasa, fara imperfectiuni.

 

Cele 11 ace sterile, de unica folosinta, vibreaza diminuand senzatiile neplacute. Nivelul de patrundere al acestor ace se adapteaza nevoilor specifice fiecarui pacient in parte, putand fi ajustat de la 0,5 mm pana la 2,5 mm si efectueaza pana la 1000 de microintepaturi/secunda. Datorita actiunii pe verticala, acele patrund usor in piele reducand riscul de sangerare.

 

Tratamentul este indicat inclusiv pentru zone sensibile, cum ar fi conturul ochilor, conturul nasului sau al buzelor.

 

Etapele tratamentului: demachiere, aplicare crema anestezica, curatarea zonei cu solutie dezinfectanta, aplicarea substantei active (poate fi vorba si de Acid Hialuronic) specifica zonei tratate si reglarea adancimii de penetrare a acelor pentru fiecare zona in parte. Apoi cu ajutorul DermaPen se creeaza mii de micro-intepaturi la nivelul pielii, favorizand patrunderea in derm a substantei active pentru a stimula producerea de colagen propriu.

 

La sfarsitul tratamentului se aplica o masca pentru a obtine penetrarea optima a ingredientelor active, cat si pentru a calma si relaxa pielea.

 

Durata unei sedinte este de aproximativ 20 - 25 minute. Durere este minima si recuperarea este foarte rapida. Numarul de sedinte individuale indicat difera in functie de zona tratata si de complexitatea tratamentului, intre 3 si 8, la un interval de 2-3 saptamani.

 

DermaPen poate fi folosit ca terapie unica sau combinat cu alte terapii.

bottom of page